Therapie vanuit een holistische visie

Mijn methode uitleggen in woorden vind ik heel moeilijk, omdat deze gestuurd wordt vanuit intuïtie. De sessie die ik geef komt recht vanuit mijn hart en wordt met oprechtheid en puurheid gegeven. Ik verbind mij tijdens deze behandeling met jou als persoon. Op deze manier zie ik, hoor ik, voel ik wat jij als uniek persoon nodig hebt op dit huidige moment. De nood kan van verschillende aard zijn. Dit kan zowel op fysisch, emotioneel, mentaal of energetisch vlak zijn. 

Ik start met het geven van een lichaamsbehandeling. Zoals de titel 'In het licht van mijn handen' reeds weergeeft werk ik voornamelijk met mijn handen. Heel soms laat ik mij ondersteunen door kristallen en mineralen, door kruiden en/of etherische oliën. Aansluitend op de lichaamsbehandeling maak ik nog tijd voor een gesprek. Ik vraag naar jouw ervaringen en geef daarnaast mijn ervaringen van de behandeling mee. Op deze manier komen we tot een samenhang en geheel die voor jou op dat moment heel passend is. Soms, afhankelijk van de behandeling, geef ik tips of advies mee om thuis verder te werken. Elke sessie is uniek waardoor jij in mijn handen werkelijk een behandeling op maat krijgt.

Mijn zoektocht maakte dat ik eerst vele methodes van andere mensen uitprobeerde en toepaste. Echter, ik voelde heel vaak dat deze niet bij mij pasten, waardoor ze ook niet werkten toen ik ze toepaste. Ze vertelden niet het verhaal van Marylien. Ondertussen heb ik mijn eigen unieke methode ontwikkeld in het geven van lichaamstherapie in combinatie met gesprekstherapie.